Szabályok a zászló labdarúgás gyerekeknek

A labdarúgó labdarúgás biztonságos alternatíva lehet a gyerekek számára a labdarúgás kezelésére, mivel ez nem a kopogásról szól. A játékosok a csípőjükön zászlókat hordanak, és a játék megáll, amikor egy védő a labda szállítójától zászlót húz. Azonban sokkal több van a sporthoz, mint a zászlók húzása és lefelé húzása. Van néhány szabálya, amely a bajnokságban változhat.

Az alapok

A tipikus ifjúsági zászló labdarúgó játék öt-tíz játékosból áll. Az egyetlen szükséges felszerelés a labdarúgás és a tépőzáras zászlószíjak, de néhány ligában szájöblítésre is szükség van. A standard játék 40 percet vesz igénybe. A kötött mérkőzések a túlórában mennek, és az első csapat, aki a gólt szerezte, nyer.

Gyors kezek szabálya

A blokkolási szabályok a ligák között változnak, de ami törvényes megállásnak számít, egyetemes. A védőnek ki kell húznia a zászlót a gömbhordozó övéről, ami nem könnyű trükk, mivel a játékos mozgásban van. A jogutód bármely módon történő tartása, hogy megkönnyítse a megragadást, nem törvényes. A játékosok nem hagyhatják el a lábukat, hogy elkapják a zászlót. A játék véget ér, amikor a zászló eléri a földet, vagy a védő felemeli az elfogott zászlót a játékvezetőnek. Egyes ligák lehetővé teszik a passzust, amíg a játékosok 10 yard mögött scrimmage.

Élő labda / halott labda

Amint egy labdát felkapaszkodnak, élő lesz, amíg meg nem halad a határokon, pontokat kapnak, vagy a labda szállítójának zászlóját húzzák. A játék is halottnak tűnik, ha a fülke karja vagy térde megérinti a földet, vagy valaki csak egy zászlóval elkapja a labdát.

A Downsről

A lejtések száma változhat, de a legtöbb ligában négy hasonló rendes labdarúgás lesz. Az első birtoklás az 5 yardos vonalon kezdődik, és a csapat megkapja azt a meghatározott számú leereszkedést a középpályán. Ha mégis, akkor egy újabb lökéshullámot kapnak. Ha nem sikerül, akkor a másik csapat saját maga kapja meg a labdát. 5. Előrehaladott bajnokságok lecsúszhatnak az utolsó szabályra, és helyette a fogadóit használhatják.

Extra extrák

A labdarúgás labdarúgás minden szinten ugyanazokat a szabályokat követi, mint a labdarúgás, amikor a bűncselekmény. A mezõvédõ kap egy pillanatot, átengedhet vagy átadható, és nem lehet továbbhaladni a scrimmage vonalon túl. A touchdownok hat pontot érnek el, de a nagy pontozási különbség extra pontokat jelent. Egy csapat megpróbálhat egy futást az 5-ből egy pontra, vagy a 12-esről kettőre. Egyes ligák két pontot fognak felmutatni a sikeres extra pontok átadásához.