Szabadtéri napi játékok az iskolás gyerekeknek

Általában a terepmunka a tanév végén jelentkezik, és lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy ünnepeljék a jól végzett munkát. A tipikus terepnap számos szabadtéri tevékenységet és játékokat kínál a gyerekek számára. Hasonló a karneválhoz a túrák nélkül. Olyan játékok kiválasztása, amelyek összekapcsolják a testmozgással való kirekesztettséget, biztosítják, hogy a gyerekek szórakoztatják magukat, és a mező napja sikeres lesz.

Állíts be egy egyensúlyi fényt, és állítsd be a diákok a fejükön egy beanbagot. Miután a gyermek eltávolítja a kezét a babzsákról, nem szabad megérinteni. A tanuló kezdjen el járni az egyensúlyi gerendán, miközben egyensúlyozza a fejét a babzsákkal. Bármely diák, aki képes átkerülni az egyenleget, összesen ötször nyer meg egy díjat vagy díjat. A fiatalabb gyermekek díjat kapnak a gerenda egy útjának teljesítéséért.

A kosárlabdacsapat – az egyik a tanárokból és a karokból áll, a másik pedig a legrégebbi diákokból áll – versenyeznek egymással. Egy általános vagy általános iskolában a tanárok térdén játszhatják a játékot. Ha a diákok legyőzik a csalókat, jutalmat kapnak.

A golflabda tojás faj ugyanúgy működik, mint egy hagyományos tojásverseny. Válasszuk a diákokat négy csapatba. A játékosok egyensúlyozzanak egy golflabdát egy kanállal, és félúton menjenek el a kijelölt területen és vissza. Ezután a játékos elhagyja a golflabdát a következő játékosnak. Ez addig folytatódik, amíg minden játékos visszajön. Ha bármelyik játékos eldobja a labdát, a csapatnak meg kell kezdenie.

Állíts össze egy futball célt, és jelölje meg a különböző pontokat azon a földön, ahol a gyerekek lőni fognak. Ezek a pontok a szögektől és a hálótól való távolságtól függően eltérőek lehetnek. A diákok felváltva forgatják a különböző pontokat, hogy megkísérlik a labdát a hálóban. A legmagasabb pontszámmal rendelkező diákok nyerhetnek.

Balance Beam Beanbag Walk

Diák vs. Tanár Kosárlabda

Golf Labda Egg Race

Hullócsillag