Premier táplálkozás fehérje bár

Az egykori főiskolai sportolók 1997-ben alapították, a Premier Nutrition a sporttáplálkozásra összpontosít, és a sportolóknak szánt étrend-kiegészítőket célozza meg. Ha aggódsz, hogy nem kapsz elég magas minőségű fehérjét a táplálkozásodban, érdemes megpróbálkoznod egy Premier Protein bárral. A táplálkozási tények ismerete segít megítélni, hogy ezek a sávok kielégítik-e étkezési szükségleteit.

A Premier Protein bárban csokoládé mogyoróvaj, kakas csokoládé és joghurtos mogyoróízű ízek állnak rendelkezésre. Minden sáv 72 gramm, cukorral és szukralózzal, nem tápláló édesítőszerrel édesítve.

Mindegyik Premier Protein bár 30 gramm kiváló minőségű fehérjét biztosít a tejből származó szójafehérje-izolátumból és tejsavófehérje-koncentrátumból. Az étrendi fehérje segít fenntartani az egészséges szerveket és a test szöveteit. Erő-edzős sportolóknak kb. 0,6-0,8 g proteinre van szükségük napi testtömeg kilogrammonként, tehát 150 lb. A súlyemelőnek szüksége lehet 110 g fehérjére naponta.

Minden Premiere Protein bár 270-290 kalóriát tartalmaz és 6-8 g zsírt tartalmaz. Ezek a rudak telített zsírral rendelkeznek, ami a zsírfajta, amely növelheti a koleszterint. Mindegyik rúd 3,5-4,0 g telített zsírt tartalmaz, vagy 18-22% -át a napi értéknek. A Premier Protein bárok 23 g-tól 26 g-ig terjedő összes szénhidrátot tartalmaznak, beleértve 1-2 g tápszálat és 8-10 g cukrot. A vas napi értékének 15-20% -át, a napi foszforérték napi 15-20% -át, a kalcium napi értékének 6-10% -át, és 330-420 mg nátriumot tartalmaz.

A Premier Nutrition azt javasolja, hogy a Premier Protein sávot étkezés helyettesítse. A bár kényelmes, mert könnyedén hordozható és tárolható, és segíthet a fogyásban, ha enni, magasabb kalóriatartalmú étkezés helyett. Azonban a rudak nem erősödnek meg, hogy segítsenek kielégíteni a sok fontos vitamin és ásványi anyag szükségleteit. Az alacsony kalóriatartalmú, tápláló ételek, például a zöldségek, a bab, az alacsony zsírtartalmú tejtermékek vagy a teljes kiőrlésű gabonák kiegyensúlyozott étele több töltelék és egészségesebb lehet.

Termék információ

Fehérje

Egyéb táplálkozási tények

Étkezés helyettesítésének értékelése