Nyomtatható edzésprogramok

Ha a költségkeret vagy az ütemterv nem teszi lehetővé személyi edző bérlését, még mindig elindíthatja a saját edzésprogramját. A személyi edző támogatást és motivációt kínál, de hatékony edzésprogramot is nyújt, és megfelelő formát tanít. A nyomtatható edzésprogramok elérhetők online. Tekintse át azokat, akiket érdekel, és ítéljék el őket arról, hogy ugyanazt az információt kapják, amit egy edzőtől kapna.

A hatékony edzésprogram alapja az aerob testmozgás és az edzés. Jellemző, hogy a két különálló nyomtatható rutinban megtalálható, de számos rutint működtethet, mint áramkört, hogy kardio edzést kapjon az ellenálló edzéssel egyidejűleg. Egy edzés, amit könnyedén végezhetünk áramkörként, ellenállóképességi edzés. Mivel csak egy eszközt használsz – a zenekart – gyorsan mozoghatsz egy edzésből a másikba, kevés vagy semmilyen pihenés között. Az állandó mozgás fel fogja emelni a pulzusát, és ott tartja ott az edzés időtartama alatt.

A gyakorlási rutinodnak írásban meg kell magyaráznia, hogyan fog mozogni edzésed, például milyen gyakorlatokat fogsz csinálni, milyen sorrendben és hány készlet és ismétlés. A nyomtatható rutin azonban hatékonyabb, ha tartalmaz mozgásokat ábrázoló képeket. Ha van egy kép a gyakorlatokról, amelyeket meg kell tennie, megfelelő formában tarthatja őket megfelelően végrehajtva. Néhány elkészített edzésprogramban csak egy kép látható az általa előírt gyakorlatokról, de megtalálja azokat, amelyek két vagy több képet adnak még hasznosabbnak.

A legjobb edzésprogramok teljesek és elvezetnek az elejétől a végéig. Ez azt jelenti, hogy győződjön meg róla, hogy a kinyomtatott anyag magában foglalja a nyújtást, a felmelegedést és a hűtést. Az Amerikai Gyakorlati Tanács azt mondja, hogy a megfelelő nyújtás csak egy enyhe nyúlvány, nem pedig kellemetlen érzés vagy fájdalom, és 15-30 másodpercig kell tartani. Ne nyúljon az izmaid előtt, mielőtt felmelegedne, ezért keresse meg a nyomtatható rutinokat, amelyek a melegítés után nyúlnak ki, vagy mentse őket a gyakorlat lehűlendő részéért.

A nyomtatható edzésprogramok megkereséséhez kezdjen olyan weboldalakkal, amelyek felkínálják az Önt érdeklő rutin típusát. Például a futók hasznos rutinokat és képzési útmutatókat találnak a CoolRunning.com és más futó webhelyek számára. A jóga rajongók látogassanak el egy jóga weboldalra, mint például a “jóga napló”. Az all-inclusive programok, amelyek testtömeg-gyakorlatokat tartalmaznak a plyometrics és a jóga pózok, megtalálhatók az American Council on Exercise honlapján.

Az összes elem bevonása

Illessze be illusztrált utasításokat

Teljesen átfogó

Nyomtatható rutinok keresése