Naponta egy mérföldet futok, és nem veszítünk súlyt

Beleértve a napi egy mérföld hosszú futását, felemelheti a hangulatát, és elhitetheti, hogy egy karcsúbb test felé halad, de a súlycsökkentés sikere nem garantált. Bár a napi futás számos módon javíthatja az egészségét, egy kicsit a rövid oldalon van, ha fogyni szeretne. Ezenkívül az Ön által fogyasztott étrend befolyásolhatja azt is, hogy milyen gyorsan fogy le – vagy akár egyáltalán fogy.

A mérföld nem elég

Függetlenül attól, hogy lassú ütemben vagy gyors ütemben befejezed a mérföld hosszú futamát, nem töltöd elég időt ahhoz, hogy lehúzzon a járdán. Azok, akik eltökéltnek tartják a testsúlycsökkentést, heti 150 percet kell tölteniük, akik gyors aerob gyakorlatokat vagy heti 300 percet végeznek közepes tempójú aerob gyakorlatokkal. A futás gyors ütemű edzés, de ha 5 km / órás sebességgel futsz, akkor mindössze 12 perc alatt befejezed a mérföld hosszú futamát. Még akkor is, ha naponta jársz, akkor nincs jól a 150 perces iránymutatás.

Ne engedje a táplálkozás fontosságát

A fogyás kihívássá válik, hacsak nem javítja az étrendet, különösen akkor, ha nem szánsz elég időt a gyakorláshoz. Az Amerikai Gyakorlati Tanács jelentése szerint a testsúlycsökkenést eredményező emberek nagyon kis hányada ezt kizárólag a testmozgással végzi. Könnyű megtagadni a kalóriatartalmú élelmiszerek kalóriatartalmának egy mérföld hosszú futását, például a tésztákat, amelyek sültek vagy nagy százalékban tartalmaznak cukrot, ami azt jelenti, hogy a futtatás ellenére is megnövelheti a súlyát.

Mozgás többet

A futtatás időtartamának növelése vagy más gyakorlatokkal történő növelése kiemelkedő fontosságú, ha fogyni szeretne. A kalóriaégetés központi szerepet játszik a fogyásban, és rövid távon nem vezet a kalóriaszegénységhez, amelyet néhány kilót meg kell szabadítani. Ha súlya 160 font, és 12 percig fut 5 mph-nél, akkor a futás csak 122 kalóriát éget. Még az ütemét is csökkenteni egy 4 mph-os séta esetén, és 45 percen keresztül gyakorolhat, viszonylag 281 kalóriát éget. Ha nem tudsz jelentős időtartamra futni, akkor töltse ki edzésidőt más tevékenységekkel, beleértve a gyaloglást és kerékpározást.

Segítsen a diéta változásokkal

Hozzon létre egészséges étrendet, hogy kiegészítse a megnövekedett edzésprogramokat, és nagyban növelheti az esélyét arra, hogy búcsúzza az extra zsírt. Az egyszerű változtatások az étkezések méretének csökkentését, a zöldségek és gyümölcsök adagjának növelését, valamint a sült ételek és cukros ételek és italok adagjának csökkentését vagy megszüntetését jelentik, és több pohár vizet fogyasztanak a nap folyamán, korlátozva azt a gyakoriságot, amelyen eszik Az éttermekben, és hetente léptet a léptékbe, hogy nyomon kövesse az előrehaladást.