Izopurált tejsavóprotein mellékhatások

Az Isopure fehérjetartalmú italok keverékeket állít elő, amelyek azt állítják, hogy segítenek megépíteni a sovány izomszöveteket, hosszabb ideig, amíg ki dolgoznak és gyorsabban helyreállnak. Ezek a tejsavófehérjealapú porok gyakran sokféle tápanyagot tartalmaznak. Bár a szervezetnek szüksége van ezekre a tápanyagok megfelelő működésére, az Isopure termékek nagy mennyisége mellékhatásokat eredményezhet. Ne használjon Isopure tejsavófehérjeport, ha terhes, szoptat vagy krónikus betegségben szenved, és soha ne haladja meg a napi ajánlott mennyiséget. Kérje meg kezelőorvosát, mielőtt bármilyen tejsavófehérje-port használ.

A nátrium mellékhatásai

Az Isopure fehérjepor tipikus kétcsatornás adagja akár 520 milligramm nátriumot is tartalmazhat. Ez az átlagos, egészséges felnőtt ajánlott napi 2300 mg-os napi nátriumtartalmának több mint 22 százalékát tenné ki. Igyonjon két izopure fehérjét egy nap alatt, és a nátrium bevitele a javasolt határérték 45 százalékának felel meg. A magas nátriumtartalmú étrend növeli a magas vérnyomás, a stroke és a szívbetegség kockázatát.

A fehérje mellékhatásai

Megfelelő fehérje nélkül a szervezet nem képes az izomszövet építésére és javítására. Túl sok azonban súlygyarapodást, szívbetegségek vagy köszvény kockázatát növelheti, és súlyosbíthatja a vesebetegek tüneteit. A férfiaknak körülbelül 56 grammra van szükségük naponta, míg a nőknek körülbelül 46 grammnak kell lenniük. Az Isopure tejsavóprotein porok adagonként 20- 53 gramm fehérjét tartalmaznak. Ha napközben egy pár más fehérjeforrást fogyaszt, akkor könnyedén megteheti többet, mint amennyire szüksége lehet.

A réz mellékhatásai

Számos Isopure tejsavófehérje por termék, köztük az Isopure Original és az Isopure Low Carb, adagonként legalább 50 százaléka ajánlott napi réz adagot adagonként. Ha rengeteg rézzel gazdag ételeket, pl. Tenger gyümölcseit, babot és dióféléket eszel, használhat rézdugaszt, vagy olyan helyen élsz, ahol rézcsövek vannak, vagy vízzel van ellátva, az Isopure italokat a mindennapos rutinhoz adva túl sok Az ásvány. A réz nagy bevitele szédülést, fejfájást, hányást, hasmenést és gyomorfájást okozhat. Súlyos esetekben kómát vagy szívproblémákat okozhat.

A niacin mellékhatásai

Az Isopure tejsavófehérje-porainak egy adagja a napi B-vitamin-niacin 50% -át tartalmazza. Az Országos Egészségügyi Intézetek figyelmeztetnek arra, hogy az enyhe niacin-kiegészítés az arcod, a nyak, a mellkas és a kar bőrének melegét, tingly és piros megjelenését okozhatja. A túl nagy fogyasztás a diéta és az Isopure italok kombinációjából fakókhoz, májkárosodáshoz, bőrkiütésekhez és a vércukorszabályozással kapcsolatos problémákhoz vezethet.

A kalcium mellékhatásai

A hypercalcaemiát vagy a vérben fellépő abnormálisan magas kalciumszinteket naponta kétszáz vagy annál több milligramm kalciumot tartalmazó táplálék okozhatja. Az állapotot hányás, émelygés, székrekedés, izomgyengeség, fokozott szomjúság, depresszió, csontfájdalom és gondok jellemzik. Számos Isopure tejsavófehérjepor-keverék tartalmaz napi 1000 milligramm felnőtteknek javasolt kalcium 50-70% -át. Több napi Isopure ital is legyen, vagy rendszeresen más magas kalciumtartalmú ételeket is fogyaszt, és növelheti a hypercalcaemia kockázatát.

Az E-vitamin vérhígító hatású lehet. A magas fogyasztás valószínűleg nagyobb valószínűséggel okoz vérzést, ha sérülést szenved, különösen akkor, ha már vérhígító gyógyszereket, például klopidogrélt vagy warfarint szed. Néhány Isopure tejsavófehérje porított termék napi 24-50% -át adja a napi E-vitamin-követelményének, de az Isopure Endurance az RDA 100% -át tartalmazza, és ezáltal növelheti a vérzés kockázatát, ha étrendje gazdag más E-vitaminforrásokban Más étrend-kiegészítők vagy ételek, például diófélék, növényi olajok vagy zöldségek, például a spenót vagy a brokkoli.

E-vitamin mellékhatásai