Iskolai atlétikai támogatások

Az iskolai atlétikai programokhoz nyújtott támogatások számos forrásból származhatnak, és jelentős szerepet játszhatnak az iskola sportprogramjainak gazdasági nehézségek idején történő folytatásában. Az alapítványok gyakran támogatják a csapatokat bizonyos városokban vagy államokban, vagy néha támogatják a sporteszközök vásárlását. Ezenkívül vegye fontolóra az alumni és a helyi vállalkozások elérését, hogy érdeklődjenek-e attól, hogy hozzájáruljanak ahhoz, hogy a közösségben élő gyerekek fizikai és szellemi előnyökkel járjanak a szervezett sportoláshoz az iskola programjával.

Egyes városokban a női csapatok a Női Sport Alapítvány számos kezdeményezésén keresztül finanszírozást nyújthatnak be. Például a GoGirlGo program olyan pályázatokat fogad el a lányok életét növelő szervezetek számára, amelyek 8 és 18 év közöttiek, 2010-ben a város célcsoportjai Atlanta, Boston és Seattle voltak. Emellett az Ambassador Team Awards is elérhető a Women’s Sports Foundation-tól.

Dél-Kalifornia nyolc megyében található atlétikai programok jogosultak támogatásra ezen alapítványtól, amely az 1984-es los angelai olimpiai játékok szellemét kívánja folytatni. 2010-ben több mint 2 millió dollárt adtak el. A finanszírozást kereső iskolák a 6. és 17. életévüket betöltött diákokat szolgálhatják fel.

Az Egyesült Államok oktatási minisztériuma felügyeli ezt a támogatási programot, amely országonként támogatja az iskolai programokat új programok létrehozása vagy a meglévő testnevelési programok hatásának kiterjesztése érdekében. 2011 januárjától a támogatás 100 000 és 750 000 dollár közötti.

Az Egyesült Államok Tenisz Szövetsége (USTA) segíti a középiskolai teniszezők könnyebb anyagi terheit azzal, hogy támogatást nyújt a programok vásárlására. A golyók, ütők, hálók és egyéb alapvető kellékek vásárlása segíthet abban, hogy a teniszprogrammal rendelkező iskolák ne növeljék a teniszhez való hozzáférést. Az USTA a pedagógus-fejlesztéssel és -képzéssel, valamint az alternatív iskolai programokkal kapcsolatos tevékenységeket is finanszírozza. A támogatási kérelmeket folyamatosan felülvizsgálják.

Az alulfoglalkoztatott közösségek iskolai programjai pénzügyi támogatást nyújthatnak a LISC Grassroots programhoz tartozó mezők kiépítéséhez vagy javításához, amely a Nemzeti Labdarúgó Liga Ifjúsági Labdarúgó Szórakoztató programjával működik. A LISC megtalálja az iskolákat és szervezeteket, amelyek felépítik vagy gondoskodnak a mezőkről, míg az NFL pénzeket vásárol és telepít a fejlesztésekhez vagy a teljes új mező létrehozásához kapcsolódó költségekhez.

A Női Sport Alapítvány

A LA84 Sport Alapítvány

Carol M. Fehér Testnevelési Program

Egyesült Államok Tenisz Szövetség

Helyi Kezdeményezések Support Corporation