Ihop táplálkozási információk

A Nemzetközi Palacsinta Ház, amelyet általánosságban IHOP-nak neveznek, a bőséges palacsinta és a változatos reggeli ételek széles választékáról ismert a nap 24 órájában. A hatalmas menüben rengeteg lehetőség van, de ha nem vigyázol, étterembe készülve is rengeteg kalóriát veszel fel. A könnyebb beállítások elérhetők a menüben, ezért ha szeretne élvezni egy IHOP étkezést, anélkül, hogy kiszorítaná az étrendet, tájékozódjon a megrendelés előtt.

palacsinta

Az IHOP aláírási menüpontját, palacsintait kínálja nyolc különböző ízes fajtában. Három IHOP klasszikus íróasztalt tartalmaz 470 kalóriát, 15 gramm zsírt, 1590 milligramm nátriumot, 69 gramm szénhidrátot és 13 gramm fehérjét. Ha a palacsintát a Pick-a-Pancake Combo részeként ajánljuk, amely magában foglalja a szalonnát vagy a kolbászt, a két tojást és a hash barnát, 950 és 1350 kalóriát és legfeljebb 79 gramm zsírt Palacsinta és a választott hús. Ha szirupot vagy gyümölcsöt tartalmaz a palacsinta, akkor kap egy további 100 kalóriát és 27 gramm szénhidrát unciánként az étkezés.

IHOP Aláírási Kedvencek

Az IHOP Aláírás Kedvenc menüje tartalmazza az étterem egyik legnépszerűbb étkezési választékát. A T-Bone Steak & Tojás egy teljes T-csont steaket, három tojást és három író palacsintát tartalmaz, és egy hatalmas 1300 kalóriát, 73 gramm zsírt, 2940 milligramm nátriumot, 73 gramm szénhidrátot és 88 gramm fehérje. Az International Crepe Passport tartalmaz gyümölcshúsú palacsintát, két tojást, két szelet szalonnát és két kolbászt. A választott aromától függően ez az étkezés körülbelül 1120 kalóriát, 79 gramm zsírt, 1620 milligramm nátriumot, 63 gramm szénhidrátot és 40 gramm fehérjét tartalmaz.

Egyszerű és Fit menü

Ha figyeled a kalóriabeviteledet, érdemes ragaszkodni az IHOP Simple & Fit menüjéhez, amely több mint 30 olyan lehetőséget kínál, amelyek mindegyike 600 kalóriára esik. A menü egyik legegészségesebb lehetősége a tojásfehérke-készítménnyel ellátott Simple & Fit Vegetable Omelet, amely zöldségekkel, pl. Spenótral, gombával és paradicsommal teli, mindez friss gyümölcsök mellett található. Ez az étkezés ésszerű 310 kalória, 12 gramm zsír, 690 milligramm nátrium, 27 gramm szénhidrát és 29 gramm vagy fehérje. Ha szereted a palacsintát, a Simple & Fit Blueberry Harvest Grain ‘N Nut Combo csak 480 kalóriát szolgál fel, és 4 gramm rostot és 26 gramm fehérjét tartalmaz.

Ebéd és vacsora lehetőségek

Míg a reggeli a IHOP specialitása, több szendvics és vacsora lemez is a menüben is. A menüben 700 és 1480 kalória között szendvicsek, hamburgerek és palacsinta olvad, a másik pedig 300 kalóriával. A vacsorák 870-1500 kalóriát tartalmaznak, és egy egyszerű sült burgonya 340 kalóriát tartalmaz. A Simple & Fit grillezett balzsamikus mázas csirke a legjobb fogadás a tápláló ebédre vagy vacsorára a IHOP-ban. Ez az étkezés csak 400 kalóriát és 15 gramm zsírt tartalmaz, és 8 gramm étkezési rostot tartalmaz.