Hidroxikut diéta

Ha reménykedik, hogy lefogy, és tartsa lenyomva, akkor fontolóra vehette a súlycsökkentő kiegészítőket. A Hydroxycut az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítők az Egyesült Államokban, de vitatták a vitát és még néhány halálesethez is kapcsolódtak. Az új formuláknak köszönhetően a Hydroxycut biztonságosabb, de még mindig vannak aggodalmak a szervezetre gyakorolt ​​hatásokkal és a testsúlycsökkenéssel kapcsolatban.

Történelem

A Hydroxycut-t az Iovate Health Sciences Research, Inc. gyártja, 1995-től a fogyás táplálékkiegészítőjeként. 2009-ben ez volt a legnépszerűbb ilyen kiegészítés, évente körülbelül 1 millió darabot értékesített a “World Journal of Gastroenterology” szerint. 2003-ban a New York Times beszámolt arról, hogy a gyártó leplezte le azokat a tanulmányokat, amelyek azt mutatták, hogy a Hydroxycut Hatástalan és komoly szívbetegségben szenvedett. 2009-ben az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerészeti Hivatala felidézi a Hydroxycut termékeket, miután egyesek májkárosodáshoz és rhabdomyolysis nevű izombetegséghez kapcsolódtak, amit látszólag a Garcinia cambogia egyik összetevője okozott. A termékeket hamarosan újraformálják.

képletek

2010 novembere óta a Hydroycut legújabb formuláját ProClinical Hydroxycut-nak nevezik, és 12 mg C vitamint, 170 mg kalciumot és 340 mg vízmentes koffein, acerola koncentrátum, női köpenykivonat, vadolaj kivonat, komijn Kivonat, vad menta kivonat, goji kivonat, áfonya por, gránátalma és áfonya kivonat. A vállalatnak van egy koffeinmentes verziója és egy másik formula, a Hydroxycut Max! Nõk számára fejlett. A női változat 230 mg koffeint, 200 mg folsavat, 59 mg kalcium-karbonátot, 2 mg vasat, zöld kávékivonatot, olajsavat, L-glutaminsavat, L-treoninot, L-izoleucint, Q10 koenzimet, glutationt Alaninnal és L-szerinnel. Minden Hydroxycut formula esetében arra is ösztönöz, hogy fogyasszon alacsony kalóriatartalmú étrendet.

Claims

A gyártó szerint a Hydroxycut egy innovatív termék, amely segít önnek nagyobb súlycsökkenést elérni, mint a diétát önmagában, jelentősen csökkentette a testtömegindexet és növeli az energiaszintjét. Két vállalati szponzorált klinikai vizsgálatra mutatnak rá, amelyek azt mutatták, hogy a Hydroxycut-t használók nyolc-tizenkét héten akár 15-ször nagyobb testsúlyt veszítenek, mint azok, akik placebót szednek. Ezeket az eredményeket az összetevők hölgy köpenykivonatának, vadolaj kivonatnak, komijn kivonatnak és vad menta kivonatnak tulajdonították. A női készítményekben megtalálható, a súlycsökkentő összetevőt, a canephora robusta azt is kimutatták, hogy hétszer nagyobb súlycsökkenést eredményez, mint a placebót szedő nőknél, egy másik vállalati tanulmányban.

szempontok

A gyártó honlapja megjegyzi, hogy az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte az előnyöket. A mai napig nincsenek független tudományos vizsgálatok, amelyek igazolják, hogy a Hydroxycut bármely összetevője súlyvesztéshez vezethet. A Diet Pill Reviews weboldalon az egyetlen összetevő, amely bármilyen súlycsökkentő hatással járhat, a koffein. A Fastweightloss.net hozzáteszi, hogy még így is, a Pro Clinical Hydroxycut nem tartalmaz klinikailag bizonyított koffeinszintet (400 mg), amely a súlycsökkentő hatásokhoz kapcsolódott. A termék gyártójának utasításai szerint “a legjobb eredmény érdekében a Pro Clinical Hydroxycut 8-12 hétig fogyasszon kalóriacsökkentett étrendet és rendszeres edzésprogramot.” Egészségesebb, könnyebb és olcsóbb lehet csak követni A táplálkozás és a testmozgás utasításai anélkül, hogy hozzáadnák a kiegészítést.

Figyelem

A Pro Clinical Hydroxycut szója és tej összetevőket tartalmaz, valamint a Hydroxycut Max! A nők számára fejlett szezámmagot és búzát tartalmaz. Ha allergiás az ilyen élelmiszerekre, kerülje ezeket a termékeket. A gyártó figyelmeztetést tartalmaz a Pro Clinical Hydroxycut címkéjén, hogy nem alkalmazható, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy ápoló, és azt állítja, hogy orvoshoz kell fordulnia, ha vényköteles gyógyszereket, köztük vérhígítót is szed. Azt is megjegyzi, hogy ha Ön “koffeinérzékeny” egyént jelent, nyugtalanságot, idegességet, remegést, fejfájást, szorongást, szívdobogást, fokozott szívritmust vagy alvászavarot tapasztalhat.