Ha nem 40 perc kardio 5-ször heti lesz i fogyni?

Magas vérnyomás, ízületi gyulladás és egyes rákos megbetegedések gyakoribbak azoknál az emberekben, akik túlzott zsírtartalmúak. A testsúlycsökkentés hatékony tervét az alacsony kalóriatartalmú diétával kezdődik, amelyet rendszeresen a hét folyamán végeznek. Az orvosok tipikusan szív-és érrendszeri aktivitást javasolnak – vagy olyan edzést, amely a szívét gyorsabb ütemben kényszeríti -, mint az ideális kondíció módja a fogyásnak. Felismeri, hogy mennyi edzésre van szüksége a nemkívánatos fontok kiszabásához és az egészséges testmérethez való visszatéréshez.

Miközben bármilyen típusú mozgás előnyös az egészségére, az aerob tevékenység, amelyet általában a szív és érrendszeri gyakorlatnak neveznek, a leghatékonyabb módja a fogyásnak. A cardiovascularis edzések, amelyek megkövetelik, hogy a szervezetben lévő nagy izomcsoportokat használják, többszörösen több kalóriát égetnek el, mint a súlyemeléshez hasonló tevékenységek, és javítják a szív vérének szivattyúzását. Például a hat mérföld / hó sebességgel történő futás 372 kalóriát fog leégni 30 perc alatt egy 155 font súlyú személy számára. De a 30 perces viszonylag alacsony hatású tai chi, csak 149 kalóriát éget el. Az online “kalóriatüzelésű” listák használata, mint például a Harvard Health által kínált, segít kiválasztani azokat a tevékenységeket, amelyek a legtöbb kalóriát égetik.

A legtöbb fitness oktató javasolja a cardiovascularis edzést legfeljebb öt napot hetente 30 és 60 perc közötti időszakra, mint ideális fogyás. A legalább 30 percig tartó edzés bizonyos mértékű súlycsökkenést eredményez, a szervezet előnyei 40 perc vagy hosszabb edzéssel növelhetők, különösen akkor, ha tápláló étrendet tartanak fenn. Az edzés kisebb részekre osztása is hatékony. Azok az emberek, akik napi 40 percet kívánnak gyakorolni, de nincs ideje folyamatos edzésre, ugyanazokat az előnyöket érhetik el, mint 20 perces biciklizést reggel és este 20 percet.

Mivel következetes cardiovascularis edzés szükséges a testsúlycsökkenéshez, indítsa el a terhelési tervet azáltal, hogy olyan tevékenységeket választ, amelyekkel várakozással tekint majd az elvégzésre. A gyors séta kényelmet és biztonságot nyújt, bár a sportok, mint a kosárlabda, a tenisz és a futball is aerob módszerek. A kerékpározás ideális eszköz azoknak, akik ortopédiai kihívásokkal rendelkeznek, vagy legalább 50 fontot tesznek ki az ideális testsúly felett. Míg az úszás népszerű aerob tevékenység, a vízi edzés nem valószínű, hogy annyi súlycsökkenést eredményez, mint a vízzel szembeni edzés.

A cardiovascularis edzések csökkenthetik a derékvonal méretét, de még mindig egészséges táplálékot kell fogyasztania és más típusú tevékenységeket kell végeznie, hogy a lehető legnagyobb súlyt elveszítse. A húsz napi legalább három nap múlva húzza ki a súlyokat, hogy hozzáadja a sovány izomhoz, de csökkenti a teljes zsír mennyiségét és javítja a szervezet kalóriatartalmát. A kiegyensúlyozott étrend a súlycsökkentési terv sarokköve, és magában kell foglalnia a teljes kiőrlésű kenyér vagy gabonafélék, gyümölcsök, alacsony zsírtartalmú tejtermékek és zöldségek napi fogyasztását. Ellenőrizze kezelőorvosával, mielőtt bármilyen edzést és étrendet elkezdenek fogyni, különösen akkor, ha komoly egészségi állapota van, mint a magas vérnyomás.

Cardio & Fogyás

Mennyire van szükséged

Az ideális edzés

Maximális súlycsökkenés