Ha kocogást viselsz egy szauna öltönyben?

Ha növelni szeretné azt az összeget, amit gyakorolhat, kulcsfontosságú szerepet játszhat a fogyásban való törekvésében, de ha súlyos súlycsökkentő céljaid vannak, akkor a tempóban vannak parancsikonok. A szauna öltözetének feltöltése a kocogás előtt – akár szabadban, akár futópadon – az edzés végéig elveszítheti a verejtékezést. Ennek a ruhadarabnak a biztonsági kockázata miatt azonban kerülnie kell.

A légáteresztő tömítés kialakítása a test nagy része körül, a szauna ruhák növelik a testhőmérsékletét, és erősen izzadnak. Míg a több izzadtság talán az öntudatba keveredik, mintha magasabb tempóban dolgozna, a verejtékezés nem kötődik a zsírégetéshez. Annak ellenére, hogy elég izzadt ahhoz, hogy egy edzést elveszítsen az edzés során, a gyors fogyás az elveszett víz súlyának eredménye. Amint egy pohár vizet iszol a kocogás után, visszanyeri az elveszett víz súlyát.

Nem csak a szauna megfelel az egészséges fogyásnak, de ártalmas lehet az egészségre is. A verejték elveszti a kiszáradást, ami számos komoly orvosi vészhelyzethez vezethet. A kiszáradás szintjétől függően ez a lista tartalmazhat hőhegységet, vesekárosodást, kimerültséget és akár halált is. A lényeg: Ne viseljen szauna öltönyt kocogás közben, mert nem éri meg a kockázatot.

Több izzadás nem jelenti a zsírvesztést

Számos egészségügyi kockázat