Friss gyömbér biztonságos enni a terhesség alatt?

A gyömbér tagja a gyógynövény családnak, és a növény gyökere ehető. Fűszeres cipzár hozzáadásával olyan receptekhez, mint a krumpli és a sült termékek, a gyömbér alacsony zsírtartalmú és kalóriát tartalmaz, és kis mennyiségű kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaz, amire szüksége van a terhesség alatt. Míg a gyömbér biztonságos fogyasztása terhesség alatt, és nyújthat olyan előnyöket, amelyek meghaladják a táplálkozást, nem szabad enni a gyömbért vagy a szájon át fogyasztani a gyömbér kiegészítőket, anélkül, hogy megbeszélné a szülésznő kockázatát és előnyeit.

Friss a legjobb

A MedlinePlus jelentése szerint a friss gyömbér az élelmiszer formában valószínűleg biztonságos a terhesség ideje alatt, azonban óvatosan járjon a gyömbér kiegészítőkkel, a Drugs.com megjegyzéseivel. Az American Terhességi Szövetség elmagyarázza, hogy a gyömbér segíthet a reggeli betegség enyhítésében. A legfontosabb az, hogy normál mennyiségű gyömbért használjunk, például a kis mennyiséget, amelyet egy receptben használnánk, vagy egy gyömbéres teát. Mindig beszélje meg kezelőorvosával, mielőtt a gyömbérrel kiegészített kiegészítőket venné, mert ezek magasabb koncentrációban tartalmazzák a gyógynövényt, mint a friss gyömbér főzéshez.

Tápláló

Mintha a reggeli betegség enyhítése nem volt elég vonzó a gyömbér számára, akkor is kis mennyiségű kulcsfontosságú tápanyagot kap, ha friss gyömbért fogyasztanak. A friss gyömbér biztosítja a vasat a megfelelő vérképzéshez, a C-vitamint, hogy segítsen elősegíteni a baba immunrendszerének és folsavának kialakulását, ami segít megelőzni a születési rendellenességeket. A gyömbér is alacsony a nátriumtartalomban, ami a receptek mellett egy jó kiegészítést jelent az ízek felszívása nélkül anélkül, hogy túléli a sót.

Legyen kreatív

Kérdezze meg kezelőorvosát, hogy gyömbéres vagy gyömbéres teát inni, hogy megkönnyítse a reggeli betegséget, és használjon friss gyömbert a főzés során. Lehet, hogy segít a reggeli betegség csökkentésében, de ízesítheti az ételét és az alapvető tápanyagokat. Adjunk hozzá darált gyömbért a pirított burgonyához, vagy párolt zöldségekhez, például snap borsóhoz és zöldbabhoz. Keverje össze az aprított gyömbért leves vagy chili recepteket, hogy új ízeket adjon régi kedvenceinek. A friss gyömbér fokozza a grillezett halak, pl. Lazac vagy pisztráng ízét is.

Első a biztonság

Mindig kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt friss gyömbért adna az étkezéshez. Beszéljétek meg a friss gyömbér használatával járó kockázatokat és előnyöket a reggeli betegség megkönnyítésére. Ha a friss gyömbér nem csinálja a trükköt, egyes orvosok gyömbér kiegészítőket javasolnak, de a nagy adagokban levő gyömbér kiegészítők potenciálisan veszélyesek és véletlenszerűen vagy menstruációs vérzést okozhatnak, a “The 100 Healthiest Foods to Eat during pregnancy” című könyv szerint. A gyömbér friss formában történő fogyasztása valószínűleg nem okoz ilyen problémákat, mert egyszerre kell egy nagy mennyiségű gyógynövényt enni, hogy megfeleljen a megadóknak bizonyos kiegészítőkben.