Elvesztettem a futópad biztonsági kulcsát

1952-ben megjelentek az emberi felhasználásra tervezett első futópadok, szívproblémák formájában. Nem sokkal később, futópadok kezdtek megjelenni az iskolákban szerte az országban. A modern futópadok szívmonitorral, lépcsővel, ventilátorral és biztonsági kulcsokkal rendelkeznek. A biztonsági kulcs általában klipsz a gyalogló ruháján és leállítja a futópadot, ha a sétáló elcsúszik. Sajnos ezek a kulcsok gyakran rosszul vannak elhelyezve, így a tulajdonos egy üzemképtelen futópadot hagy.

Néhány futópad biztonsági kulcs van. Mindegyik a megszakító egyik típusaként működik, a kulcs nem működik, az áramkör nem teljes, és a motor nincs áram alatt. Ideális esetben a kulcsot a kábelhez kell csatlakoztatni a felhasználóhoz, így ha a felhasználó elcsúszik, a futópad leáll. Ez a készülék megakadályozza a gyermekek működését a gépen.

Az egyik népszerű biztonsági kulcs a mágneses biztonsági kulcs. A kulcs egy erős mágnes, amely egy fémszalagot húz a helyére, lehetővé téve a hatalomnak a motorba való elmozdulását. A mágneses kulcsok a legegyszerűbbek. Egyszerűen keressen egy mágnest, amely illeszkedik a kulcs helyére. Ha a futópad még mindig nem indul el, használjon erősebb mágnest.

Egy másik széles körben használt biztonsági mechanizmus a kulcs, amelyet be kell illeszteni egy nyílásba. Ezek a gombok, általában műanyagból készültek, egyszerűen kiváltják a kapcsolót a futópadon belül. Ha egy ilyen típusú kulcs elvész, könnyen cserélhető egy nagyjából azonos méretű műanyag tárgyzal. Mindaddig, amíg bejut a nyílásba, és kiváltja a kapcsolót, működni fog. Egyes beillesztési stílusú billentyűk felhúzódtak a felszínen. Minden egyes ütközés egy kapcsolót nyom, és ezek kombinációi együttesen lehetővé teszik a gép működését. Ezek a kulcsok nehezen reprodukálhatók, és általában cserét kell vásárolni.

Bizonyos biztonsági kulcsok egyszerűen egy fémrúd, amely két elektródát köti össze, amely az áramkört teljesíti. Műanyagból van bevonva, így a felhasználó elkerüli az áramütést. E kapcsolók cseréjét meg kell vásárolni, mivel a csere elvégzésének veszélye veszélyes lehet.

Általánosságban a csere biztonsági kulcsok beszerelhetők a gyártó cégtől. Továbbá univerzális kulcsok is rendelkezésre állhatnak, attól függően, hogy milyen típusú biztonsági kulcs van. Mindig ne feledje, hogy a biztonsági kulcs van okból. Ne próbálja felülbírálni a kapcsolót, vagy húzza át a kapcsolót a futópadra. Ez növeli a személyi sérülés vagy a tűz veszélyét.

A biztonsági kulcs működése

A mágneses biztonsági kulcs

A behelyezés biztonsági gombja

Bar Keys

pótlások