Beltéri kerékpár edzés videók kezdőknek

A beltéri kerékpáros órák szinte minden fitneszközpontba kerültek. Ha élvezni fogja ezeket az edzéseket, de egy csoportos edzéstermi idő vagy távolság miatt kényelmetlen, akkor vásárolhat beltéri kerékpáros DVD-t. A kezdők számára készített videó kihívást jelentő edzést, biztonságos utasításokat és motivációkat nyújt Önnek.

A hatékony képzési videó biztonsági utasításokat tartalmaz. A videódnak meg kell tudnia magyarázni, hogyan kell megfelelően összehangolni az ülést, hogy megvédje térdét, csípőjét és sérüléseit. A DVD-ken tanúsított oktatók biztonsági technikákat, felmelegedéseket és lehűléseket tartalmaznak a videó edzés során. A biztonságos otthoni vezetés érdekében helyezze a kerékpárt közvetlenül a videóképernyő előtt. Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy a nyakát a gerincével összehangolva figyelje az oktatót.

A videónak változatosnak kell lennie az edzéshez. Meg kell határoznia bizonyos területeket és célokat, mint a kitartás, az energia, a szobrászat és a képzés.

Fontolja meg, hogy mennyi időt kell szánni az edzésedre, mielőtt megvásárolná az első kerékpáros videódat. A beltéri kerékpáros edzések 30-60 percig tarthatnak, ezért válassza ki azt a videót, amely a legjobban illik a megadott időtartamra. Ha a hét három napján élvezheti a gyakorlást, hosszabb videohosszokat vehet igénybe napokig, amikor több rendelkezésre álló idő és rövidebb videók vannak a napokra, amikor gyors edzésre van szüksége.

Kezdőként előfordulhat, hogy nem tudja végrehajtani az összes kerékpáros mozgást. Ha a DVD oktató nyolc perces hegymászásra szólít fel, és csak négy percet tölthet le, alternatív videót vagy gyakorlást igényel.

Biztonság

Fajta

tartam

módosítások