A sertéshús táplálkozási információkat tartalmaz

Ha a sertéshéjak egy kapocs az asztalra, minden alkalommal, amikor házigazda találkozik, alternatívát is találhat. A sertések bőrének megőrzésével és sütésével készült, nem csoda, hogy a sertéshéjakkal kalóriát és zsírt tartalmaz. Mint a többi feldolgozott élelmiszerhez hasonlóan, a sertéshéjnak nagy mennyiségű rossz zsírt, koleszterint és nátriumot tartalmaz, ami problémás lehet az Ön egészségére nézve.

Információk a kalóriákról

A sertéshéjak kalóriát tartalmaznak. Egy kis, egynegyedből álló, 28 g-ot meghaladó súlyú, közel 155 kalóriát tartalmaz. A teljes kalória több mint felét, több mint 80-at, vagy nagyjából 53 százalékot, zsírból származnak. Másrészt azonban a fennmaradó kalóriák fehérjéből származnak. A sertéshéjak természetesen mentesek a szénhidráttól.

A zsírszámlálás

A sertéshús minden unciájához táplálkozik, majdnem 9 gramm zsírt kapsz. A táplálkozásodban zsír lehet, bár a kalóriáknak csak 20-35 százaléka származhat az Amerikai Diétás Irányelvek szerint. 2000 kalóriás étrend esetén 44-78 gramm Zsír – 400-700 kalória a zsírból, mert a zsír 9 kalóriát tartalmaz grammonként. Ha 2 000 kalória normális az Ön számára, csak 1 uncia sertéshéjak vesznek fel a zsírelosztás 12-20% -át az egész napra.

A legrosszabb alkatrészek

Rengeteg egészségtelen telített zsírt és koleszterint kap a sertéshéjból. Ha ezek a veszélyes élelmiszer-összetevők kombinálódnak, nagyobb valószínűséggel emelik az alacsony sűrűségű lipoproteint vagy LDL-t, mint ha valaki egyedül jelen van. Az alacsony sűrűségű lipoprotein növeli a teljes koleszterinszintet, eltömíti az artériákat és fokozza a szívroham kockázatát. A szív védelme érdekében a telített zsírból származó összes kalória legfeljebb 10% -át korlátozza. Ez legfeljebb 200 kalóriát tartalmaz a telített zsírból, vagy 22 gramm naponta. Az amerikaiak étrendi irányelvei is szerepelnek. Önnek nem szabad 300 mg-nál több koleszterint is tartalmaznia. Egy uncia sertéshéj tartalmaz több mint 3,2 gramm telített zsírt és 27 mg koleszterint. Ez a napi zsírtartalmának körülbelül 15% -át veszi igénybe egy 2000 kalóriás étrendben, a koleszterinszint 10% -a mellett.

Sodium Concerns

A sertéshéjak a nátriumban is magasak, még egy olyan összetevő, amely a vérnyomás növelésével veszélyes lehet a szívére. Az élelmiszergyártók gyakran sót használnak a sertéshéj gyógyítására, majd a végső feldolgozás során még inkább hozzáadják az ízt. Amíg a vérnyomása normális, és nincsenek kockázati tényezők a szívbetegségekre, az amerikaiak 2010-es táplálkozási útmutatója szerint naponta akár 2300 mg nátriumot is tartalmazhat. (Ha azonban fennáll a kockázata annak, hogy szívproblémái vannak, akkor a sertéshús kb. 515 milligramm nátriumtartalommal rendelkezik, ami a fogyatékosság 22-34% -át teszi ki. Kategória, amelyben esik.