A női futball átlagos magassága

A magasság fontos szempont lehet az atlétika minden formáján. A női foci előre néha szükséges, hogy megnyerje a légi kihívásokat, és labdázni kezd a cél felé. A magasság is segíthet a labdarúgás előremutató győzelmi csatákban a védekezőkkel a laza labdákért. A női foci futása átlagos magassága különbözhet a csapat, a stílus és a játék szintje alapján. A Soccer Performance hivatásos focistákkal foglalkozott és azt mondja, hogy egyszerűen “súlyuk és méretük változik”.

Stílus

A “nagyobb a jobb” kifejezés a sportoló által sok sportban gyakran használt, de ez nem mindig így van. Míg a magasabb női foci futása általában erősebb a légi játék, sok rövidebb játékos rendelkeznek a tempó és a képesség, hogy mozogni a labdát gyorsan a földre, hogy hatékony legyen.

Példák

Az Egyesült Államok Női Nemzeti Csapata egy pár előremutatóval rendelkezik, akik gyakran játszanak együtt és bemutatják a futballelőre vonatkozó magassági követelmények közötti különbségeket. Abby Wambach kezdődött a 2011-es Női Világkupa és szerepel a 5 láb, 11 hüvelyk. Wambach mérete egy eszköz, és több gólt célzott a versenyen. De Amy Rodriguez is elindult az Egyesült Államok csapata számára a 2011-es világbajnokság alatt, és csak 5 láb, 4 hüvelyk. Rodriguez üteme és labdajátékai vannak, amelyek lehetővé teszik számára, hogy elit szinten játsszon.

Elit női foci

Az amerikai nők a 2011-es világbajnoki címre játszottak, és a csapat öt előretekintést indított a Wambach 5 lábról, 11 hüvelykig Rodriguez 5 láb, 4 hüvelykig. Az amerikai női névjegyek átlagos magassága 5 láb, 7 hüvelyk.

A játék szintje

Egy általános meggyőződés, hogy a magasabb szintű labdarúgás magasabb és nagyobb játékosokat lát. A kiválasztott listák rövid áttekintése támogatja ezt. A 2011-es amerikai női csapat előrebecslése átlagosan 5 láb, 7 hüvelyk. A Wake Forest, az NCAA Division I csapatának átlagos magassága 5 láb, 7,5 hüvelyk a 2013-14-es listán szereplő elődök között. A Bates College, egy NCAA III. Osztályú főiskolai csapat átlagos magassága 5 láb, 6 hüvelyk a játékosok számára előre jelölteknek.