A mester megtisztítja az étrendet és viszkető bőrt

Ha úgy gondolja, hogy megpróbálja a mester megtisztítani méregtelenítő étrendet, akkor figyelmeztettek volna a hashajtó hatásairól. Kiderült, hogy van egy másik ok arra, hogy otthon maradj, miközben ezt a szélsőséges rendszert követed: ez a bőrödhöz viszkethet, pirosra fordulhat vagy kitörhet a pattanásokban és forrni kezd. De ha meg tudod állni az ideiglenes kényelmetlenséget és a kellemetlen érzékenységet, akkor egy jobb arcszínt kaphatsz.

toxinok

A Master Cleanse és egyéb méregtelenítő diéták rossz leheletet, hasmenést, hányingert, letargia, viszkető bőr és pattanások jelentkezhetnek a Daily Record szerint. Ezek egészséges jelek, jeleznek, hogy a toxinok elhagyják a testedet. És amikor a bőre kitisztul, akkor tisztán maradjon. Még mindig meg kívánja használni a bőrápoló-kiegészítőket, beleértve a folyadékokat, a kollagént és az illóolajokat. Az öregedésgátló és a bőrtisztító termékek hatékonyabban fognak működni, ha a belsõ testüket méreganyagoktól mentesítik, az “Új Straits Times” szerint.

Célja

A Master Cleanse, amely mind a méregtelenítés, mind a gyors fogyás program, egy három-28 napos gyors létrehozása az 1940-es években az önjelölt egészségügyi guru, Stanley Burroughs. Először javasolta a gyors gyógyulást a fekélyek és egyéb gyomorbetegségek kezelésére, majd később az élelmiszer-adalékanyagok és peszticidek eltávolításának módjáról. Az ötlet az, hogy az emésztőrendszer új kezdetét adja azáltal, hogy elfedezi az ételt, ami további eltömődéssel jár, miközben folyadékokat ad hozzá.

Folyékony táplálék

A Master Cleanse egy teljesen folyékony táplálék. Minden nap sós vízzel – 1 tk. 25-350 oz feloldott tengeri só. Meleg, tisztított vízzel. A többi reggelig és az estén keresztül sok vizet és legalább 6 csésze fűszeres limonádét iszol. Lefekvéskor egy csésze gyógytea lazító teát iszol. A folyadékok kombinációját úgy tervezték, hogy a gyomorból, a veséből, a májból és a vastagbélből származó toxinokat felszabadítsa.

Recept

A limonádé-kenés minden egyes adagja, amelyet a Master Cleanse után követel, 2 evőkanál. Frissen préselt citromlé, 2 evőkanál. A juharszirup, 1/10 tsp. Cayenne bors és 10 oz. víz. Ön is készíthet egy teljes napi ellátás egy időben – 1 pohár citromlé és juharszirup 80 oz. Víz és ¾ tsp. Cayenne bors. Ha nem kedveli a cayenne bors ízét, akkor kapszula formájában.

szempontok

A szakértők nem értenek egyet a Master Cleanse vagy bármely más vastagbél-tisztító program követésével és bölcsességével kapcsolatban. Linda Bates, az Australian National Herbalists Association igazgatója szerint az emberek kevésbé valószínű, hogy rosszul érzik magukat, ha megtisztítják a “szemetet” az emésztőrendszerektől. De Dr. Michael Picco, a Mayo Klinikával foglalkozó gasztroenterológus azt állítja, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a kettőspont tisztítása szükséges. És a táplálék hiánya a Master Cleanse-ben az Ön egészségét hátrányosan befolyásolhatja, ha három napnál hosszabb ideig marad a “The New York Times” szerint.