A házi folyékony táplálék

Ha gyors, hatékony fogyás programot keresel magadban, érdemes fontolóra venni egy folyékony étrendet. A Vanderbilt Egyetem szerint számos variáció létezik ezen a táplálkozáson, és egyesek lehetővé teszik, hogy minden nap egy kis vacsorát fogyaszthassanak, de mindegyikben közös a téma: A programokat könnyen követheti otthon, miután megkapta orvosának OK-ját.

Jelentőség

Az orvosok évtizedek óta használják a folyékony táplálkozást a kórházi környezetben, hogy gyors súlycsökkenést tudjanak elérni betegeikben, a Vanderbilt Egyetem szerint. Napjainkban a leginkább folyékony diéták magas fehérjetartalmú folyékony rázkódást tartalmaznak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal és rostokkal. Bizonyos fehérje-rázkódások előre elkészítettek, míg mások por alakban jönnek, és tejre vagy vízre van szükségük. Akárhogy is, könnyű előkészíteni és inni a remegés otthon.

Funkció

Egy otthoni folyékony táplálkozásnál minden bizonnyal három vagy négy rázni fogsz minden nap, a Vanderbilt Egyetem szerint. Ezek a nagy fehérjetartalmú rázások összesen 400-800 kalóriát tartalmaznak. Mivel a kalória bevitelét 3500 kalóriára kell csökkentened minden 1 lb.-ért, elveszíted, 4 kilogrammosat veszítesz. Egy héten keresztül ezt az étrendet követve.

Jellemzők

Néhány folyékony diétás verzió lehetővé teszi, hogy este egy-egy kis, alacsony zsírtartalmú ételt fogyasszon, miután két-három rázást végeztek a nap folyamán, a Vanderbilt Egyetem szerint. Mivel szigorú útmutatásokat kell követnie a kalóriák és a zsírtartalmak megtartása érdekében, valószínű, hogy otthoni felkészülést kell készítenie. Mivel az étrend ezen verziója több kalóriát biztosít, mint a nem megfelelő táplálékot biztosító verziót, valószínűleg nem fog gyorsan fogyni, de elégedettebbé válhat.

Hatások

A legtöbb ember, aki fogy, végül visszanyerje. Ezért a leghatékonyabb folyékony diéták magukban foglalják a tanácsadást, talán egy csoportos foglalkozásban, és a magatartásváltozási technikákat, hogy ne visszaszerezze az összes elvesztett súlyt, a Vanderbilt Egyetem szerint. Ennek eléréséhez otthon is érdemes csatlakozni egy internetes súlycsökkentő támogató csoporthoz vagy fórumhoz.

szempontok

Annak ellenére, hogy otthonában követi a folyékony diétát, orvosi felügyeletre lesz szüksége, a University of Maryland Medical Center szerint. Nagyon alacsony kalóriatartalmú étrendek, például folyékony táplálkozás, egészségügyi problémákhoz vezethetnek, amelyek ritka esetekben szabálytalan szívverést is tartalmazhatnak. Annak érdekében, hogy ne érezhessenek egészségügyi problémákat otthoni fogyás közben, kérdezze meg kezelőorvosát a diéta megkezdése előtt.