A flex-a-min mellékhatásai

A Flexamin egy táplálékkiegészítő, amely az egészség javítására szolgál. A hatóanyagok a glükózamin, a kondroitin és a metil-szulfonil-metán, vagy a kén természetesen előforduló szerves származéka. Ezeket az anyagokat együttesen reprodukálják, hogy javítsák az ízületi funkciókat a porc építőköveinek biztosításával. Ez a termék azonban nem bizonyított hatásosnak és mellékhatásai lehetnek. Ha krónikus gyulladásos állapota van, amely az ízületeket, például az osteoarthritist érintheti, kérdezze meg kezelőorvosát, ha ez a termék megfelelő az Ön számára.

termékleírás

A Flexaminot a Nature’s Bounty gyártja, az Egyesült Államok Nemzeti Táplálkozási Szövetsége által elfogadott 52 amerikai gyártó közül. A vállalat kijelenti, hogy a Shuster Laboratories, egy harmadik fél, független minőségbiztosítási és termékvizsgálati létesítmény ellenőrzi és tanúsítja. A gyártó szerint a Flexamin az izomzat, a csont és az ízületek elősegítésére fokozza a porc kialakulását.

készítmények

A Flexamin négyféle változatban kapható: Extra Strength Teljes, Triple Strength Joint Flex formulák, Triple Strength Bone Shield formula és Super Glucosamine 2000 Plus. Mindegyik összetétel több összetevőt tartalmaz, amelyek az ízület egészségét támogatják, mint például a glükózamin HCl, a kondroitin-szulfát, a K2-vitamin, a D3-vitamin, a hialuronsav és a metil-szulfonil-metán. Mindegyik formula tartalmaz antioxidáns vegyületek szabadalmaztatott keverékét is, amelyeket együttesen az Univestin kereskedelmi néven jegyeztek be.

Fogyasztói válasz

Az iGuard.org, a fogyasztók által végzett lekérdezések és visszajelzések alapján ellenőrzött vényköteles gyógyszerek biztonságát felügyelő szolgáltatás szerint közel 500 regisztrált beteg a Flexamin alkalmazásával elégedettségi pontszámot ad az 5,7 és az 5,9 hatékonysági pontszám 1-től 10-ig terjedő skálán. Ezen felül , 72 százaléka szerint a gyógyszer előnyei meghaladják a negatív mellékhatásokat, de 4 százalékuk azt kívánja, bárcsak többet tudnának a gyógyszerről, mielőtt felvennék. Ne feledje azonban, hogy ez egy kis mintavétel a teljes termékcsaládhoz képest.

Allergia

Az Egyesült Államok Nemzeti Gyógyítói Gyógyszerkönyv táplálékkiegészítők online adatbázisának megfelelően a Flexamin egyes embereknél allergiás reakciót okozhat. Különösen, ha ismert kénnel vagy kagylóval kapcsolatos allergia, akkor ne használja ezt a terméket.

Gyógyszerkölcsönhatások

Az Egyesült Államok Nemzeti Orvosi Könyvtára azt mondja, hogy ezt a terméket nem szabad szednie, ha jelenleg vérhígító gyógyszereket, például warfarint vagy Coumadint szed. Továbbá, ha napi aszpirinterápiai kezelésben részesül, a vérzés fokozott kockázatának köszönhetően nem szabad ezt a terméket bevenni.

Ez a gyógyszer bizonyos betegségekben gasztrointesztinális problémákat okozhat. Ha gyomorfájdalmat vagy émelygést észlel, hagyja abba a felhasználást és keresse fel orvosát.

A terhes vagy ápoló nők nem használhatják a Flexaminot. Ezenkívül a 18 év alatti gyermekek nem vehetik igénybe ezt a terméket.

Gyomorrontás

Biztonság a terhességben